PEMAMED SUPER PERFORMANCE izotonični vitalni športni napitek

PEMAMED SUPER PERFORMANCE izotonični vitalni športni napitek

0 out of 5

12,95 42,95 

Napitek SuperPerformance je pijača, ki je primerna predvsem za posameznike, ki se športno udejstvujejo ter ljudi, ki imajo fizične ali psihične napore, prav tako pa tudi kot preventiva pri prehladnih in gripoznih obolenjih.

Blagovna znamka:
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

Napitek SuperPerformance je pijača, ki je primerna predvsem za posameznike, ki se športno udejstvujejo. Pijača predstavlja vir vitaminom in mineralnih snovi za vitalnost ter splošno dobro počutje, zato ga lahko uporablja tudi vsak, ki se ne počuti najbolje in je slabo počutje posledica porušenega ravnotežja elektrolitov. Še posebej pri športnikih, ki se ukvarjajo s športom rekreativno ali celo profesionalnim športnikom ta napitek izredno priporočamo v času dni, ko je telesna in mišična aktivnost povečana. Napitek se lahko s pridom uživa tudi med vadbenimi dnevi in v času med tekmovanji, ko je potrebno pokazati vse sposobnosti športnega organizma.

Kaj je napitek SuperPerformance? Napitek je vir elektrolitov, ki jih s športno vadbo hitro izgubljamo. Prav tako raztopina vsebuje vitamine, mineralne snovi, ogljikove hidrate, pa tudi cink v sledeh in kofein, za budnost in vzdržljivost človeškega organizma. Ogljikovi hidrati so pomemben del raztopine, saj športniku dajejo moč in zagotavlajjo energijo ob dolgotrajnih treningih. Vloga komponent v SuperPerformance napitku B1 vitamin je vitamin B kompleksa in pripomore ter sodeluje pri delovanju srca. D vitamin ima v organizmu številne vloge, ob enem pa pripomore tudi k dobremu delovanju mišc. C, E vitamin ter zinkovi ioni imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju imunosti v organizmu. Redna prisotnost teh elementov je ključna za boj organizma proti radikalom ter proti oksidativnemu stresu. Kofein je dodan z namenom vzdrževanja boljše koncentracije in pozornosti. Pantotenska kislina spada v skušino B kompleksov in zagotavlja normalno duševno zbranost pri športno aktivnemu človeku. Pantotenska kislina v kombinaciji s C vitaminom, folno kislino, niacinom, B6 i B12 vitaminom pripomore k zmanjšanju splošne utrujenosti in izčrpanosti organizma.

Napitek SuperPerformance predstavlja vrečico zdravja v vsakdanjem življenju in prav vsak dan. Mnogi ljudje so dan danes pod številnimi pritiski – predvsem na delovnem mestu pa tudi zunaj njega. Stres je navzoč v sodobnem življenju, pomembno je le, kakšen pristop imamo z namenom, da ga čimbolj utišamo.

Negativno na človeški organizem vpliva tudi neuravnoteženost in nepolnovredost moderne prehrane – raztopina ogljikovih hidratov, elektrolitov, ki dodatno vsebuje vitamine, cink v sledovih in kofeinuravnava ta manjko, ki ga s prehrano ne dobimo.

Priporočeno odmerjanje napitka SuperPerformance:  Odmerite po 1 vrečko, 1 krat na dan in si pripravite topel napitek. Odmerjanje priporočamo pred intenzivno vadbo ali drugimi telesno čustvenimi izzivi.

Dodatne informacije

Okusi

Črni ribez, Limeta/Limona

Teža-grami

140 gr, 40 gr, 560 gr