SPORT LAVIT FITNESSFLUID ZA HLAJENJE MIŠIC 1000ml

SPORT LAVIT FITNESSFLUID ZA HLAJENJE MIŠIC 1000ml

0 out of 5

25,95 

SPORT LAVIT FITNESSFLUID za hlajenje mišic je kvalitetna športna tekočina, ki je primerna za instantno hlajenje mišičnega tkiva in tako posledično boljšo storilnost

Blagovna znamka:
  • Opis

Opis

SPORT LAVIT FITNESSFLUID za hlajenje mišic je kvalitetna športna tekočina, ki je primerna za instantno hlajenje mišičnega tkiva in tako posledično boljšo storilnost.

Kadar je vaša mišično športna aktivnost na vrhuncu je smiselno mišičje za namene večje storilnosti tudi ohladiti, To je še posebej pomembno pri nekaterih športih.

SPORT LAVIT FITNESSFLUID je mogoče uporabljati tudi po savnanju, po intenzivnem delu za namene hlajenja razbolelih mišic ter na potovanjih. Izdelek poživlja, ohladi ter intenzivno neguje površino mišičevja. Izdelek je kakor nalašč za po intenzivni športni vadbi.

Prednosti izdelka  SPORT LAVIT FITNESSFLUID:

– hiter in enostaven nanos

– prijeten občutek ob hlajenju

– hranljivo olje za poškodovano in utrujeno kože

Uporaba  SPORT LAVIT FITNESSFLUID: Izdelek nanesite po potrebi, še posebej pa je priporočen po intenzivni telesni aktivnosti ali profesionalnem športnem udejstvovanju.

Sestavine: ALCOHOL DENAT.  AQUA  PARFUM  COUMARIN  LINALOOL  ALPHA-ISOMETHYL IONONE  CITRONELLOL  BENZYL BENZOATE  OAK MOSS EXTRACT  GERANIOL  BENZYL CINNAMATE  CINNAMYL ALCOHOL  D-LIMONENE  EUGENOL  HYDROXYCITRONELLAL