SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA GEL ZA TUŠIRANJE 200ml

SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA GEL ZA TUŠIRANJE 200ml

0 out of 5

6,95 

SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA gel za tuširanje je rahlo hladilen gel, namenjen vsem, ki se udejstvujejo v športu in potrebujejo intenzivno hlajenja ter pomiritev organizma

Blagovna znamka:
  • Opis

Opis

SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA gel za tuširanje je rahlo hladilen gel, namenjen vsem, ki se udejstvujejo v športu in potrebujejo intenzivno hlajenja ter pomiritev organizma.

Izdelek velja za 2in1 kozmetični proizvod, saj poleg temeljitega čiščenja omogoča tudi intenzivno hlajenje površine kože, obenem pa kožno površino oplemeniti s prijetno aromo po svežem vonju limete.

Sestavine SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA: Mentol – deluje izrazito pomirjajoče in predvsem hladilno, saj s svojim izhlapevanjem omogoča odvzem odvečne toplote telesu Limeta – dodatek prijetne arome po limeti naredi vaše občutke ob univanju še toliko bolj prijetne pH vrednost kozmetičnega pripomočka je nevtralna, zato ne spremeni kožne zaščitne bariere.

Uporaba SPORT LAVIT SPIRIT CAIPIRINHA gela: Izdelek uporabite po potrebi ali vedno, ko potrebujete intenziven refreshing učinek.