SPORT LAVIT MASSAGE BODYÖL OLJE ZA MASAŽO 1000ml

SPORT LAVIT MASSAGE BODYÖL OLJE ZA MASAŽO 1000ml

0 out of 5

25,95 

SPORT LAVIT olje za masažo je prijetno negovalno olje, ki je namenjeno predvsem športnikom za regeneracijo in masažo muskulature.

Blagovna znamka:
  • Opis

Opis

SPORT LAVIT  olje za masažo je prijetno negovalno olje, ki je namenjeno predvsem športnikom za regeneracijo in masažo muskulature.

Da bi bile mišice manj okorele, kar se zgodi pri športnikih zelo pogosto po intenzivni športni vadbi, s pridom uporabite olje za masažo. Olje nudi mišicam intenzivno sprostitev, naredi mišice bolj gibljive, pripomore k razgradnji in mobilizaciji mlečne kisline med mišičnimi filamenti. Da bi bila efektivnost športne vadbe kar se da velika, od časa do časa uporabite to masažno športno olje, ki omogoči po samem tretmaju večji mišični izkoristek ter izboljša samo storilnost ter vzdržljivost mišic. Poleg sprostitve mišičnega tkiva pa z redno masažo poskrbite tudi za ohranjanje kože, ki tako postane mehkejša ter bolj prožna. Športna aktivnost bo tako precej lažja in enostavnejša.

Sestavine PARAFFINUM LIQUIDUM  ISOPROPYL PALMITATE  CETEARYL ISONONANOATE  OCTYLDODECANOL  PARFUM  BENZYL SALICYLATE  GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL  HEXYL CINNAMAL  CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT  D-LIMONENE  BENZYL BENZOATE  AMYL CINNAMAL  EUGENOL  HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE  ALPHA-ISOMETHYL IONONE  LINALOOL  CITRONELLOL  GERANIOL  CINNAMYL ALCOHOL  BENZYL ALCOHOL  TOCOPHEROL