PEMAMED HYLOVITA, 30 kapsul

PEMAMED HYLOVITA, 30 kapsul

0 out of 5

26,95 

Hylovital hialuronska kislina je visoko koncentriran produkt v obliki hialuronske kisline. Visoko koncentrirana hialuronska kisline se v človeškem organizmu vgrajuje v dva pomembna segmenta in sicer v kožno tkivo, kjer skrbi za intenzivno hidracijo kože in dober filter efekt ter v sklepno tkivo, kjer skrbi za intenzivno vlaženje ter večjo mobilnost in gibljivost hrustančnega tkiva.

Blagovna znamka:
  • Opis

Opis

Hylovita hialuronska kislina je visoko koncentriran produkt v obliki hialuronske kisline. Visoko koncentrirana hialuronska kisline sa v človeškem organizmu vgrajuje v dva pomembna segmenta in sicer v kožno tkivo, kjer skbi za intenzivno hidracijo kože in dober filer efekt ter v sklepno tkivo, kjer skrbi za intenzivno vlaženje ter večjo mobilnost ter gibljivost hrustančnega tkiva.

Hialuronska kislina je pomembna sestavina sklepov, ki jo je sčasoma in s staranjem potrebno nadomeščati. Prav tako se nahaja tudi kitah in vezeh, ki jim daje izrazito čvrstost in oporo. Hialuronska kislina je tudi pogosta sestavina kozmetičnih krem in kapljic za oči, vse z namenom intenzivnega vlažilnega učinka.

Sestavine v Hylovita hialuronska kislina dopolnilu

Izdelek v eni kapsulo poleg visoko koncentrirane hialuronske kisline vsebuje še:

460 mg sojinega olja, 134 mg želatine, 65 mg glicerola in barvilo

Prehransko dopolnilo na vsebuje alergenov kot sta fruktoza, laktoza in gluten

Odmerjanje dopolnila Hylovita hialuronska kislina

Zaužijte po maksimalno dve kapsuli prehranskega dopolnila s kozarcem vode. Navedenih količin ne prekoračite, če to ni potrebno ali svetovano s strani ortopeda.

Hialuronska kislina predstavlja pomembno vele organsko molekulo, ki se vgrajuje v številne sisteme človeškga organizma. V naših sklepih hialuronska kislina predstavlja inovativno mazivo, ki je potrebno za normalno delovanje in gibanje sklepa. S prispodobo si lahko predstavljamo le-to kot olje v motorju, ki je potrebno, da vsi deli motorja tečejo normalno brez trenja.