PEMAMED REMOBIL COMPLEX + za sklepe, 90 kapsul

PEMAMED REMOBIL COMPLEX + za sklepe, 90 kapsul

0 out of 5

42,95 

Remobil Complex + za sklepe spada v skupino dietetičnih živil in predstavlja učinkovito podporo pri zdravljenju obolenj sklepov.

Blagovna znamka:
  • Opis

Opis

Remobil Complex + za sklepe spada v skupino dietetičnih živil in predstavlja učinkovito podporo pri zdravljenju sklepov.Remobil Complex +je idealna kombinacija sestavin, ki pripomore k zdravljenju okorelih sklepov, služi kot odlično hranilo. Izdelek predstavlja vzpodbudno podporno terapiji.

Sestavine Remobil Complex + pripomočka

Vsak tableta vsebuje:

  • 500 mg glukozamin sulfata
  • 400 mg hondroitina v obliki hondroitin sulfata
  • 45 ug menahonina
  • 6 mg niacina
  • 20 ug selena
  • 40 mg kalcija

Izdelek ne vsebuje laktoze in fruktoze, zato lahko pripomoček jemljejo tudi vsi alergiki.

Odmerjanje Remobil Complex + pripomočka

Izdelek je primeren le za odrasle osebe. Odmerjanje naj bo sledeče: 2 kapsuli dnevno oziroma po dogovoru z zdravnikom (ortopedom).

Odmerek dodatka je tako lahko tudi višji, kar zavisi od stanja sklepov in degenerativnih sprememb hrustančnega tkiva (to določi vaš osebni zdravnik ali ortoped).

Sestavine Remobil Complex + dodatka

Številne študije so pokazale, da je jemanje pripravkov s hondroitinom v kombinaciji z glukozaminom smiselno predvsem za posameznike, ki imajo težave s prekomernimi degenerativnimi spremembami sklepnega hrustanca.

Glukozamin sulfat velja za eno izmed hranilnih snovi, ki regenerirajo sklep in so obenem tudi njegova pomembna sestavina.

Prav tako v isto skupino gradnikov sklepnega hrustanca spada tudi hondroitin sulfat, ki pripomore k njegovi regeneraciji. Ima pomembno vlogo pri zadrževanju vode v matriksu sklepnega hrustanca, kar ima za posledico večjo elastičnost hrustančnega tkiva.

Selen ima pomembno vlogo pri ohranjanju imunskega sistema, kar ima za posledico manj napadov prostih radikalov in posledično manj degenerativnih sprememb.