Poletje je čas, ko lahko končno spet oblečemo lahkotne poletne obleke

Poletje je čas, ko lahko končno spet oblečemo lahkotne poletne obleke

Poletje je čas, ko lahko končno spet oblečemo lahkotne poletne obleke in pokažemo svoje noge v kratkih hlačah, edina težava, ki jo imajo pri tem številne ženske, pa tudi moški, je neprijetno drgnjenje notranjega dela stegen.

Razdražena koža, srbečica in pekoč občutek so v poletnih mesecih, ko večino dni preživimo v poletnih oblekah in kratkih hlačah, nekaj, s čimer se soočajo številne pripadnice nežnejšega in tudi močnejšega spola.


Drgnjenje kože med stegni je lahko zelo neprijetno in zaradi tega se pogosto zalotimo, da kljub vročini rajši oblečemo hlače. A k sreči je to težava, za katero obstaja tudi rešitev. Do drgnjenja kože med nogami pride zaradi potenja, ki ga lahko preprečite tako, da notranjo stran stegen namažete,oz. uporabite gel proti žuljem in odrgninam, ki je zelo priljubljen med tekači in triatlonci.

S tem boste preprečili razdraženo in pordelo kožo ter končno lahko brez skrbi oblekli svoje najljubše mini krilo, lepotni trik je zelo dobrodošel tudi na plaži, ko ste v kopalkah, močnejši spol pa bo brez strahu pred srbečico in neprijetnim pekočim občutkom, oblekel kopalke ali kratke hlače z notranjo zaščitno mrežico.

Več o tem na http://www.s-pro.si/product-brands/pjuractive/ ali https://pjuractive.com/slovenia/

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja